despre
management
erasmus
anunturi
acte
inf
foto
contact

 

 

Admitere Vocațional 2024-2025

Ești pasionat de sport și vrei să îți dezvolți abilitățile de handbalist într-un mediu educativ de înaltă calitate? Colegiul Tehnic Media este locul potrivit pentru tine!
Alătură-te unei echipe de handbal ambițioase și plină de energie, unde vei avea șansa să te antrenezi sub îndrumarea unor profeșionisti dedicați. La Colegiul Tehnic Media, nu doar că vei primi o educație academică solidă, dar vei avea și oportunitatea unică de a-ți perfecționa abilitățile sportive.
Indiferent dacă ești la început de drum sau dacă ai deja experiență în handbal, la Colegiul Tehnic Media vei găsi resursele și suportul de care ai nevoie pentru a excela atât pe terenul de joc, cât și în sala de clasă.
Nu rata șansa de a face parte dintr-o comunitate dinamică, în care pasiunea pentru sport merge mână în mână cu excelența academică! Inscrie-te la Colegiul Tehnic Media și descoperă potențialele tale nelimitate în lumea handbalului!
Așteptăm cu nerabdare să te cunoaștem și să te ajutăm să-ți atingi obiectivele tale sportive și educaționale!"

 

MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTIC 2024

 

   
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 

Săptămâna verde

 

 

ACCESEAZA PLATFORMA ERASMUS

 

PROIECTUL NECOMPETITIV SISTEMIC AL MINISTERULUI EDUCAȚIEI, POCU/904/6/25, COD SMIS 146587

Ministerul Educației, în calitate de beneficiar, implementează, în parteneriat, proiectul necompetitiv sistemic POCU/904/6/25, cod SMIS 146587 - Profesionalizarea carierei didactice - PROF, în conformitate cu precizările din Contractul de finanțare nr. 32811/31.03.2021. Obiectivul general - Asigurarea mentoratului profesional pe durata întregii cariere didactice, în sistemul de învățământ preuniversitar, prin crearea unui sistem național coerent și fiabil de formare profesională și de dezvoltare a competenței didactice, ca formare psihopedagogică, necesare ocupării și exercitării unei funcții didactice precum și obținerii performanței pedagogice în învățământul preuniversitar din România, în activitatea de predare/formare și în activitatea de management educațional, în contextul procesului global de digitalizare a sistemelor de educație.